Bericht schrijven >

  Hoi Kevin,

Lief klein maar oh zo groot, energiek, blij en krachtig mannetje! Twee jaar geleden werd bij jou Duchenne geconstateerd, getverderrie wat heeft het iedereen zijn/haar wereld in jouw omgeving op zijn kop gezet! Maar volgende week gaat er weer iets prachtigs gebeuren. Duchenne Heroes gaat weer van start, dan halen de mensen veel geld op, om een medicijn te ontwikkelen.
Ik ben superblij dat je mijn grote vriend bent en uiteraard zijn we er dan ook volgende week! Hele dikke kus en warme knuffel! Nicole van der Meulen

Nicole
  Buurman (om je zo maar even te noemen),
Afgelopen DH heb ik een nacht naast jullie door mogen brengen met de caravan.
Naar het aanhoren van jullie verhaal wil ik ook hier nog even kwijt:
DIEPE RESPECT! Een topprestatie heb je neergezet, ondanks de 'mindere' trainingen en gekneusde ribben.

Sjappo! Ik hoop eventueel nog van je te horen.

Met vriendelijke groet,
Ruben Suijkerbuijk

Ruben Suijkerbuijk
Lieve kevin en ouders.
Ik liep vorige jaar stage in de groep van kevin en het grijpt mij ook zeer veel aan dat jullie te maken hebben gekregen met deze ziekte.
Veel beterschap!
X juf chantal (stagiaire)

Juf chantal (stagiaire)
  Lieve Kevin,

Mijn mama heeft net het bericht gelezen over je ziekte op facebook via onze juf Ankie. We zijn erg geschrokken en we hebben dus ook gelijk het bericht gedeeld zodat er nog meer mensen jou en andere kindjes kunnen helpen. We hopen dat met meer onderzoek jij een fantastisch en gezond lang leven zal krijgen met net zoveel plezier als wij samen hebben gehad. Natuurlijk samen met je zusje en je mama en papa.

veel liefs van Leyla (van kdv Ieni Mini)

Leyla de Waal
X

Nicole
Beste Chantal,

Je kent mij wellicht niet maar ik ben een collega en heb net je boodschap beluisterd over Duchenne en Kevin op het werk in Rijswijk. Als vader van 2 kinderen grijpt je verhaal mij behoorlijk aan en wens jullie alle sterkte toe. Ik heb inmiddels al mijn facebook vrienden opgeroepen mee te doen aan de sponsoring van Denis en hoop dat dit een bijdrage gaat leveren aan de opbrengsten. Daarnaast wil ik graag een banner maken (als deze er nog niet is) om op mijn sites te kunnen plaatsen. Ik heb een klein bedrijfje in webdesign en wil de bezoekers van mijn sites ook op de hoogte brengen van deze actie. Laat me anders even weten of je al een banner hebt en zoniet of ik deze mag maken.

Met vriendelijke groet,
Raymond van Ringelenstijn
RR-Webdesign

Raymond van Ringelenstijn
  BEDANKT! MERCI! THANK YOU!

Denis Florin
  Lieve Chan! en gezin,
wow! wat een mooie site, ben superrr trots op jou en ook op Denis ;-)
dat jullie dit gaan doen.
Het gaat jullie lukke
dikke kus, Bibi

Bibi
Just wanted to tell you guys that even though we're far, we're there for you.
Take good care of each other, there is plenty love in joy in your little family and you are strong, never give up x

Craig Family
Lieve Chan en Denis,
Wat als je zoiets hoort… Het raakt je als moeder en vriendin intens. Jullie doen dit dan ook niet alleen! We knokken met z'n allen voor een ontzettend mooi bedrag wat Denis kan schenken aan Duchenne! Het gaat lukken!!!!
We zijn er voor jullie. Hele dikke kus..
- door dik en dun -
Nicole vd Meulen

Nicole


Bericht schrijven >